12
JUN
2014

Aan de bak!

comment : 0

Gisteravond gaf Sander van Stay Okay een presentatie over het concept van de jeugdherberg. Nooit geweten hoe je zo’n concept succesvol kunt maken en kunt aanpassen naar de moderne tijd. Sander kreeg van ons een compliment over zijn presentatie, hoewel hij aangaf best zenuwachtig te zijn voor zo’n groep. Hahaha.

We hebben het o het strand een beetje laat gemaakt, maar was wel super gezellig, zeker met Max z’n gitaar erbij! Maar vanochtend weer vroeg op de fiets gestapt naar De TelefoonCentrale waar we onze ‘Likes’ & Talenten op papier moesten zetten. Schijnt nog nodig te zijn voor een opdracht later deze week.

In de groet zaal werden we opgewacht en er stond een paal met een rode knop in het midden. Nadat er al even niets gebeurde heef Max maar op de knop gedrukt. Vervolgens liep er een teller af… Maar er gebeurde nog steeds niets.

Later verschenen Thom en Michael op het ‘podium’ en vertelde over diverse situaties en over het feit dat wij de gene zijn die tot actie moeten over gaan. Het komt niet vanzelf.

Tijdens de lunch op het dakterras in het zonnetje (heerlijk!) weer met elkaar in gesprek over van alles. Wat kun je je verbonden voelen met ‘lotgenoten’!

Na de lunch werden we opgewacht in de zaal waar Thom ons een coachingsessie gaf en we uiteindelijk een plakje moesten doorslaan. Je zou de video moeten zien die daar is gemaakt…

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *