27
OCT
2015

André Kuipers

comment : 0

Beste deelnemers aan de toekomst,

Het NON haalt op 18 november André Kuipers naar Alkmaar samen met Expeditie Toekomst, #clubcaas, De TelefoonCentrale, Duurzaam Ondernemen in Noordwest Holland en het BNI Connect.

André Kuipers vertelt in een vraaggesprek en aan de hand van enkele video’s hoe hij aankijkt tegen thema’s als duurzaamheid, innovatie, globalisering en hoe wij hier (als ondernemer) mee om kunnen gaan. Als je een leuke/unieke/prangende vraag hebt voor André kan je deze mailen naar: info@hetnon.nl en uit de inzendingen selecteert het NON welke vraag de inzender tijdens dit event aan André mag stellen.

Na afloop is er gelegenheid om met de leden van de andere netwerkorganisaties te netwerken en na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijd: 15.00 uur inloop, 15.40 uur start introductie en aankondiging André Kuipers, 16.00 uur aanvang interview met André, 17.30 – 18.30 uur netwerkborrel.
Locatie: De Telefooncentrale, Graham Bell zaal
Adres: Koelmalaan 350, 1812 PS Alkmaar
Kosten: €52,50 (excl. 6% BTW) p.p.

Expeditie Toekomst heeft op enkele kaarten kunnen bemachtigen en zal vrienden van de toekomst in de gelegenheid stellen hier GRATIS bij te zijn. Voel je je aangesproken? Laat ons weten waarom juist jij een kaart zou moeten ontvangen via onze Facebookpagina of via Twitter. We laten je uiterlijk 16 november weten of je een van de gelukkigen bent.

Bestellen via de ander netwerken
Via de andere netwerken zijn ook nog kaarten te bestellen. Hiervoor zijn verschillende voorwaarden, waarvoor je bij de betreffende clubs kunt informeren.

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 november.

We zien je graag op woensdag 18 november!

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *