Deelnemers 2015

Jorrit

Talenten
Creatief, ondernemend, handel drijvend, onderzoekend, technisch.

Motivatie
Ik verdien een plek in Expeditie Toekomst omdat ik een passie heb voor ondernemen en handel drijven. Ik wil in deze week graag samen werken met anderen en elkaar helpen om te werken aan onze toekomst. Samen sta je immers sterk. Daarnaast wil ik ideeën opdoen om een plan te kunnen maken en zakelijke connecties leggen. Ik ben ervan overtuigd dat je nooit ben uitgeleerd en bij het ondernemerschap leer je elke dag het meest. Daarom wil ik deelnemen aan Expeditie Toekomst. ‘Live a life you will remember.’

Malu

Talenten
Creativiteit, ik ben al sinds groep 6 bezig met het creeren van dingen en dan vooral mode en illustraties. Ik heb aan verschillende wedstrijden meegedaan en ben in 2014 2e van nederland geworden met mijn kledingcollectie.

Motivatie
Ik denk dat expeditie toekomst mij precies kan aanbieden wat ik op dit moment nodig heb. Ik denk dat ik over de creativiteit beschik die een succesvolle ondernemer nodig heeft. Ik weet dat ik eigenlijk te jong ben om me op te geven voor expeditie toekomst, maar hoop toch dat jullie mij deze kans willen geven!

Romel

Talenten
schilderen,muziek,ontwerpen,vrij denken, alles zolang ik het maar mezelf kan maken

Motivatie
omdat ik ten eerste er gemotiveerd voor ben. zin heb in iets nieuws en eigelijk hoop dat het heel veel leuke leerzame momenten oplevert .

Carmen

Talenten

Motivatie
Ik vind dat ik een plek in deze expeditie verdien omdat, ik momenteel niet weet wat ik wil gaan doen en wat ik precies leuk vindt. Ik heb veel talenten maar ik vind het moeilijk om te bedenken wat ik echt zou willen doen. Ik denk en hoop dat ik van deze expeditie veel kan leren.

Robin

Talenten
Logisch denken

Motivatie
Omdat ik volgend jaar ga studeren en een studie kies waarmee ik letterlijk alle kanten op kan, wil ik erachter komen wat ik echt zou willen en welke mogelijkheden er zijn. Ik heb hier namelijk nog geen idee van en ik ben ook nog niet echt bezig met mijn toekomst, wat ik wel meer zou willen zijn.

Daniel

Talenten
Ondernemen, sport

Motivatie
Omdat ik mijn toekomst perspectief een beetje op de lange termijn heb geschoven, en dit is een ideale kans om wat van me toekomst te maken.

Klaas

Talenten
contact maken als ik dat wil en dingen onthouden

Motivatie
Ik verdien een plek in expeditie toekomst omdat ik het moeilijk vind om een studiekeus te bepalen maar vooral ook om als ik ergens veel moeite voor moet gaan doen, om daarin door te zetten. Als iets me niet of minder interesseert, dan kost het me erg veel moeite om het toch te doen. Ik wil graag een goede baan en vind het belangrijk om te gaan studeren. Ik worstel al jaren met de vraag wat. Ik word hier graag bij geholpen want ik heb mijn tweede tussenjaar bij ah en wil wat anders.

Jolien

Talenten
Analyseren

Motivatie
Mijn gekozen studie leidt tot een carriere waarin ik om de paar jaar een nieuwe baan moet zoeken bij (buitenlandste) universiteitssteden. Ik ben er echter achter gekomen dat ik het liefst in Noord-Holland-Noord ben. Ik zit nu dichtbij ‘als ik maar bezig ben en wat verdien’, terwijl ik veel liever me een weg zou banen richting data-wetenschap voor een betere leefwereld. Ik kan echter hulp gebruiken met mezelf presenteren/netwerken, en met geinspireerd blijven, want ik zit ook dichtbij ‘ik weet het even ook niet meer’.