Aanmelden bijeenkomst

Wilt u met uw onderneming iets voor een goed doel betekenen maar zoekt u naar iets dat past bij ondernemerschap? Heb je Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in je ondernemerschap opgenomen? Of wilt u extra exposure op een bijzondere manier?

Expeditie Toekomst is een creatief initiatief van De TelefoonCentrale en Live Expert Ruud Davris en Wokke Vormgeving & Communicatie om jonge talenten kennis te laten maken met entrepreneurship en de uitdagingen voor de toekomst.

Met Expeditie Toekomst inspireren we jongeren o.a. met de wereld van ondernemen: durf, creativiteit, eigen keuzes maken, kansen zien, kansen benutten en waarde creëren.

Uiteraard zoeken wij naast reeds aangesloten partners als Gemeente Alkmaar, Het Noord Noord-Hollands Ondernemers Netwerk (Het NON), en diverse huurders van De TelefoonCentrale naar sponsoren en ambassadeurs maar ook met het delen van kennis en faciliteiten of het fungeren als coach of sparringpartner kan jouw bedrijf deel uitmaken van de Expeditie.

Meer weten?
Meld je aan via info@expeditietoekomst.nl, dan nodigen we je uit voor de informatiebijeenkomst. Vergeet niet de Facebookpagina te liken!